Schoonster

Schoonster is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf; het is een samenwerkingsverband van gepassioneerde partners die gezamenlijk zo'n 3750 specialisten aansturen door heel Nederland. Wat ons onderscheidt van andere top 10 landelijke schoonmaakbedrijven is onze unieke structuur. Bij Schoonster hebben we geen traditionele hiërarchie of constant wisselende managers/directies. In plaats daarvan hebben onze partners elk hun eigen diepgaande regionale kennis en betrokkenheid bij de organisatie. Dit zorgt elke dag voor betrouwbare continuïteit en kwaliteit in onze dienstverlening.

Schoonster Jos

Bij Schoonster draait alles om mensen. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze organisatie echt draait om de waarde van mensen. Onze missie is om van elke werkomgeving een inspirerende leefomgeving te maken. Bij Schoonster geloven we in directe communicatie en toegankelijkheid. Onze partners zijn altijd bereikbaar - je kunt ze direct bellen of aanspreken. Dit is de kern van onze bedrijfscultuur, en het is wat ons onderscheidt en verbindt.

Dus, als je op zoek bent naar meer dan alleen een schoonmaakdienst, maar naar een partnerschap gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en betrokkenheid, dan ben je bij Verhagen Schoonmaak & Advies en Schoonster aan het juiste adres. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een schonere en inspirerende omgeving.