Gewoon schoon... Da's helder!

Voorwerk(st)er / voorvrouw regio Boxtel

Verhagen schoonmaak en advies is een succesvol schoonmaakbedrijf

met een breed pakket aan diensten. Onze diensten zijn gebaseerd op het leveren 

van onder andere kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid.

 

Bent u op zoek naar een leuke baan in de schoonmaak?

 

In de regio Boxtel zijn we op zoek naar:

 

Voorwerk(st)er / voorvrouw M / V

 

Als voorwerk(st)er / meewerkend voorvrouw loop je een vastgelegd schoonmaakprogramma af op diverse objecten. Dat kan een kantoorpand, winkelcentrum of onderwijsinstelling zijn, maar ook een paarkeergarage of appartementencomplex. Onder de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden vallen stofwissen, moppen, schoonmaken van wanden, separatieglas en sanitair, stofzuigen, reinigen van meubilair. Incidenteel kan de bedrijfsleider je inschakelen voor periodiek schoonmaakwerk, waarbij een onderdeel van het object een periodieke schoonmaakbeurt nodig heeft.
Je ondersteunt de bedrijfsleider en beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je bent communicatief vaardig, flexibel en oplossingsgericht ingesteld. Je bent ook een aanspreekpunt voor de medewerk(st)ers binnen het vastgesteld rayon. Gastvrijheid staat bij Verhagen schoonmaak en advies hoog in het vaandel. Als medewerker geef je opdrachtgevers het gevoel écht welkom te zijn. Je bent proactief en denkt mee over hoe we de zaken nog beter kunnen organiseren voor onze klanten.

 

Functie eisen:

Je bent representatief en een echte teamplayer. Je hebt ervaring of affiniteit met werkzaamheden in de schoonmaakbranche. Daarnaast heb je een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Tevens ben je in het bezit van eigen vervoer.

Een afwisselende baan
In deze functie ben je 3 tot 5 dagen per week beschikbaar voor 3 tot 4 uur per dag. De werktijden liggen tussen 06.30 en 19.30 uur.

 

Wij Bieden:

  • goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • opleidingsmogelijkheden;
  • een uitdagende functie en prettige collega’s;
  • professionele schoonmaaksystemen.

 

Je wordt opgenomen in een echt familiebedrijf met een hoge medewerkerstevredenheid en een zeer laag ziekteverzuim. 

Heeft u interesse in deze functie? Stuur dan een e-mail met uw

telefoonnummer naar info@verhagenschoonmaak.nl