Gewoon schoon... Da's helder!

Schoonmaakadvies

Verhagen schoonmaak en advies kan u ondersteunen en adviseren in alle schoonmaakgerelateerde vraagstukken. Onderstaand vindt u de meest voorkomende adviestrajecten:

 

  • Het opstellen van een schoonmaakscan

Twijfelt u of uw huidige schoonmaakdienstverlening efficiënt en ARBO technisch goed is ingeregeld? Een schoonmaakscan is de uitkomst. In een kort en bondig rapport, wordt de huidige schoonmaakdienstverlening voor u inzichtelijk gemaakt. Door onze jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij u adviseren en eventueel bijsturen.

 

  • Controle naar marktconformiteit van huidige schoonmaakdienstverlening/specialistisch onderhoud

Twijfelt u of het huidige schoonmaakbedrijf te hoge schoonmaakfrequenties hanteert, waardoor de kosten voor u als opdrachtgever onnodig hoog zijn? Vraag een onafhankelijk advies, wij staan u graag te woord.

 

  • Advisering afwerkmaterialen, werkvoorbereiding

Heeft u plannen om een nieuwbouwproject te realiseren? De afwerkmaterialen kunnen zorgen voor hoge of lage schoonmaakkosten.

 

  • Advisering en instructies vloeronderhoud, schoonmaakmethodieken en systemen

Heeft uw organisatie een eigen schoonmaakdienst? Een instructie, hoe en met welke middelen een specifieke vloer/ruimten schoongehouden kan worden, kunnen wij voor u verzorgen.

 

  • Advies over ergonomie & schoonmaak

Om het ziekteverzuim van interieurverzorgsters tot een minimum te beperken, is een goede werkhouding/werkmethode van belang.

 

  • Advies en ondersteuning bij het reorganiseren van schoonmaakdiensten

Wilt u vrijblijvend informeren naar het opzetten van een interne/eigen schoonmaakdienst? Heeft u plannen om het schoonmaakonderhoud aan te besteden? Of bent u op zoek naar een onafhankelijke partner die de kwaliteit van uw huidige schoonmaakdienstverlening meet? Verhagen schoonmaak en advies is u graag van dienst.

 

  • Advies inkoop van schoonmaaksystemen en sanitaire benodigdheden

Uit ervaring is gebleken dat vrijwel iedere organisatie de sanitaire benodigdheden niet efficiënt inkoopt. Met het, op uw organisatie afgestemde, type handdroging, handzeep en toiletpapier kunt u jaarlijks veel geld besparen. Wij kennen de prijzen van papier en handzeep in de markt. Verhagen facilitair adviseert u graag.