Gewoon schoon... Da's helder!

Schoonmaakonderhoud

Verhagen schoonmaak en advies kan u ontzorgen op het gebied van schoonmaakonderhoud. Denk aan onder andere interieurverzorging, schoonmaakklussen op afroep of het verzorgen van een opleveringsschoonmaak. Verhagen schoonmaak en advies legt u graag de voor- en nadelen uit van de verschillende serviceconcepten.

Meer informatie

 

Uw gebouw of de sector waarin u actief bent, vraagt een specifieke aanpak. Verhagen schoonmaak en advies bespreekt graag met u de verschillende opties.

We maken onderscheid in onderstaande schoonmaakwerkzaamheden:

 

Interieurverzorging

Met interieurverzorging doelen wij op het (interieur) schoonmaakonderhoud van gebouwen. Een schoongemaakt en onderhouden gebouw geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Daarnaast draagt een schoon gebouw bij aan een betere werksfeer en hygiëne voor uw werknemers.

 

Of het nu gaat om het schoonmaakonderhoud van een schoolgebouw, zorgcentrum of de algemene ruimten van een appartementencomplex, Verhagen schoonmaak en advies heeft jarenlange ervaring in vrijwel alle sectoren.

Uit ervaring is gebleken dat de werkwijze per sector erg kan verschillen. Denk aan inzet van de juiste schoonmaaksystemen, afgestemd op de aanwezige afwerkmaterialen in uw gebouw. Afhankelijk van het serviceconcept, kan Verhagen schoonmaak en advies kosteloos een schoonmaakwerkprogramma opstellen wat specifiek is afgestemd op uw gebouw/ruimte. Dit kan zorgen voor efficientie, duidelijkheid, effectiviteit en kostenbesparing.

 

Schoonmaakoplevering bouwprojecten

Het opleveren van een bouwproject vraagt een hele andere aanpak dan het interieur schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld een kantoorgebouw.

Onder andere onderstaande punten wijken sterk af:

  • Mate van vervuiling;
  • Soort vervuiling;
  • Inzet van schoonmaaksystemen en machines;
  • Benodigde kennis;
  • Inzet van aantal en soort medewerkers.

 

Ook eenmalige klussen, zoals het opleveren van een nieuwbouwproject, verzorgen wij graag voor u. Onze vakbekwame medewerk(st)ers staan graag voor u klaar. Verhagen schoonmaak en advies calculeert vooraf exact welke middelen, materialen, machines en manuren ingezet kunnen worden om een goede (meetbare) kwaliteit te realiseren.

 

Periodieke schoonmaak en terreinonderhoud

Wilt u graag meerdere schoonmaakwerkzaamheden bij één deskundig bedrijf neerleggen? Denk aan het serviceconcept: Mulit Services.

Wilt u geen omkijken hebben naar het schoonmaakonderhoud in- en rondom uw gebouw/bedrijf? Verhagen schoonmaak en advies kan op u verzoek ook periodiek een vastgesteld schoonmaakprogramma afwerken.

 

Verhagen schoonmaak en advies zorgt voor de planning, aansturing van het interieur schoonmaakonderhoud, terreinonderhoud en specialistisch onderhoud etc.

We verzorgen conform een, door u, vastgestelde frequentie het schoonmaakonderhoud. Dit kan wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of jaarlijks zijn. Denk bij een frequentie van 1x per jaar aan het machinaal vegen en nat reinigen van een parkeergarage.

 

 

Onderwijs

Kantoren

 

VvE's

 

Zorg

 

Retail

 

Industrie

 

Horeca

 

Particulier