Gewoon schoon... Da's helder!

Schoonmaakbedrijf Schijndel

Eén van de eerste opdrachtgevers, waar Verhagen schoonmaak en advies tot op heden werkzaam is, is gevestigd in Schijndel. Tot op heden werken we met een vast team voor deze opdrachtgever en dat geeft de verhoudingen en tevredenheid van beide kanten weer. Vanuit Schijndel heeft Verhagen schoonmaak en advies zijn naam tevens weten te vestigen in Sint-Oedenrode en verder richting de regio Eindhoven, Helmond en Valkenswaard.

 

De kracht van Verhagen schoonmaak en advies is onder andere betrouwbaarheid en betrokkenheid. Verhagen schoonmaak en advies gaat en staat voor zijn diensten en producten. Dat kan alleen doordat de eigenaren alle medewerk(st)ers persoonlijk kennen en begeleiden.

Door de korte lijnen, binnen het bedrijf, kan Verhagen schoonmaak en advies waar maken wat in het voortraject is afgesproken met de opdrachtgever. Geen dure managers, leasewagens en kantoorpand. Doordat Verhagen schoonmaak en advies vrijwel geen overheadkosten heeft, worden er marktconforme prijzen gehanteerd en koopt u onder andere betrouwbaarheid, betrokkenheid en kwaliteit in.