Gewoon schoon... Da's helder!

Serviceconcepten

Iedere opdracht vereist een andere aanpak. Met behulp van onze opgebouwde kennis en ervaring, adviseren en begeleiden wij u graag met het maken van de juiste keuze. Onderstaand een korte omschrijving van de verschillende concepten. We maken onderscheid in vier serviceconcepten:

 

Multi Services

Bent u op zoek naar een facilitair bedrijf dat u kan ontzorgen in alle facilitair gerelateerde vraagstukken?

 

Verhagen schoonmaak en advies en Verhagen facilitair denken graag met u mee. Wij kunnen u ondersteunen en ontzorgen. Van schoonmaakonderhoud en terreinonderhoud tot en met het leveren van facilitaire producten, koffievoorzieningen en sanitaire benodigdheden.

 

Inspanningsgerichte werkwijze

Voor zowel u, als opdrachtgever, als voor Verhagen schoonmaak en advies is dit een transparante werkwijze. Aan de hand van een vastgesteld schoonmaakprogramma, afgestemd op uw gebouw, voeren onze vakbekwame medewerk(st)ers volgens een overeengekomen frequentie de geplande werkzaamheden uit.

 

Er kan geen discussie meer ontstaan of een element wel of niet schoongemaakt wordt in een willekeurige week. Alle werkzaamheden zijn namelijk vooraf ingepland. Zo weet u, als opdrachtgever, exact wat er in welke week schoongemaakt wordt.

 

Resultaatgerichte werkwijze

Uit ervaring is gebleken dat voornamelijk de grotere opdrachtgevers voor deze werkwijze kiezen. Denk bijvoorbeeld aan hogescholen en hotels.

 

Deze werkwijze vraagt van interieurverzorg(st)ers onder andere onderstaande competenties:

  • Inzicht om restulaatgericht te kunnen werken;
  • Verantwoordelijkheid/zelfsturende medewerk(st)ers;
  • Specifieke kennis/opleiding.

Dit zijn de belangrijkste pijlers binnen deze werkwijze. Er is namelijk geen vastgesteld schoonmaakwerkprogramma, welke houvast kan bieden voor de interieurverzorg(st)ers en de bedrijfsleiding. Het is de taak van onze interieurverzorg(st)ers en bedrijfsleiding om op basis van inzicht, kennis en verantwoordelijkheid een keuze te maken of een ruimte wel of niet in gebruik is geweest, of de ruimten wel of niet schoongemaakt dient te worden en met welke inspanningen de ruimte eventueel schoongemaakt wordt.

 

Internal Outsourcing

Gaat u voorkeur uit naar een interne schoonmaakdienst, maar wilt u niet de zorgen van aansturen, plannen, organiseren en inkoop van schoonmaaksystemen? Houdt u graag de touwtjes in handen, maar bent u op zoek naar een professionele en vaktechnisch correcte aansturing van schoonmaakmedewerksters?

 

Verhagen schoonmaak en advies is in dit concept verantwoordelijk voor het tactisch niveau. U, als opdrachtgever, geeft de kaders aan en Verhagen schoonmaak en advies is verantwoordelijk voor de invulling. Vanuit een helikopterview kijkt u naar het schoonmaakproces.

Uit ervaring is gebleken dat de invulling van dit concept per organisatie verschilt.

Wij bespreken graag de opties met u.